Sunday, November 3, 2013

Apidermin Masca si Balsam regenerant pentru par de la Complex Apicol "Veceslav Harnaj"

Va povesteam acum ceva timp intr-o postare despre Noutatile Complex Apicol,unde am ales sa testez balsamul si masca regeneranta pentru par din gama Apidermin!

Produsele,in varianta mini,au ajuns in cateva zile impreuna cu 2 pliante frumos colorate cu cateva detalii despre noutatil din stup!

Apidermin Balsam Regenerant pentru Par
Balsamul regenerant Apidermin este un rasfat apicosmetic ce stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic si il intareste de la radacina pana la varf. Cocktail de vitamine, enzime si proteine, balsamul Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza. Laptisorul de matca stimuleaza cresterea fiind singura substanta naturala ce activeaza regenerarea celulara in timp ce bio keratina imbraca firul de par intr-un strat protector. Astfel, parul tratat chimic sau agresat de mediu isi recapata stralucirea si forta naturala, Bio Keratina netezindu-i structura si protejandu-l chiar si in timpul tratamentelor chimice ulterioare. Parul devine, stralucitor, puternic si mai usor de pietanat.


Rezultate
~A ajuns in varianta mini de 75 ml
~Are un miros irezistibil de frumos!
~Necesita o cantitate foarte mica de produs deoarece consistenta s-a este destul de groasa!
~A ajuns pentru 5 utilizari
~A oferit parului stralucire 
~Avand parul cret,mereu aveam probleme la pieptanare,insa dupa prima folosire a fost extrem de usor de pieptanat.

Apidermin Masca Regeneranta pentru Par

Masca regeneranta Apidermin este un rasfat apicosmetic ce stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic si il intareste de la radacina pana la varf. Cocktail de vitamine, enzime si proteine, masca Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza. Laptisorul de matca stimuleaza cresterea parului iar ceramidele redau elasticitatea naturala, eliminand riscul ruperii. Parul tratat chimic sau agresat de mediu isi recapata stralucirea. Bio Keratina netezeste structura firului de par, printr-o pelicula protectoare. 


Rezultate
~A ajuns in varianta de 50 ml
~Intre capacul protector si cel al ambalajului si-a facut prezenta o fotita cu cateva delatii despre masca!
~Mi-a ajuns pentru 6 utilizari
~La fel ca si balsamul,are un miros foarte frumos ce persista in par foarte mult timp!
~Parul a devenit foarte fin si moale la atingere

Pe mine una acestep roduse mi-au dovedit ca fac intradevar ceea ce promit,si cu siguranta voi cumpara si varianta full size impreuna cu samponul din aceeasi gama!

4 comments:

 1. si pe mine m-au impresionat produsele lor.

  ReplyDelete
 2. Si eu sunt multumita de produsele de la Complex Apicol. Chiar se simte ca au ingrediente naturale, spre deosebire de altele care se lauda cu acelasi lucru. Eu sunt in testari cu balsamul si masca Apidermaliv.
  http://elenaciucu.wordpress.com/

  ReplyDelete
 3. Si eu trebuie sa fac review la gama Apidermaliv de la ei... Ma bucur ca ti-au placut!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...