Friday, May 16, 2014

Cu Danone de 15 ani!

Sunt sigura,ca fiecare dintre noi ati auzit si ati mancat macar odata in viata produse Danone.
Ei bine,pe data de 15 mai,cei de la Danone au aniversat 15 ani de la primul produs fabricat in Romania,iar cu aceasta ocazie au decis sa relanseze site-ul danone.roRasfoind site-ul,pentru prima data,recunosc ca mi-a placut foarte mult cum fiecare lucru este foarte bine organizata,in acest fel poti gasi exact ceea ce doresti fara sa pierzi timpul rasfoind la nesfarsit!

De asemenea poti gasi toate informatiile necesare despre fiecare produs din toate cele 11 game de produse Danone,inclusiv ingredientele,dar si diferite articole despre benificiile iaurtului si despre cum poti avea un stilul de viata sanatos cu produsele Danone.

Daca vreti sa cunoasteti mai multe lucruri despre aceste produse puteti vizualiza diferite filmulete despre danone dar si articolul "Cum producem iaurtul de cea mai buna calitate" unde puteti afla procesul de fabricare al lor!

Nu cred ca as vrea sa schimb absolut nimic la acest site pentru ca imi place exact asa cum este! Voi consumati produse Danone?Care sunt preferatele foastre?

5 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...