Monday, June 9, 2014

Thirty Seconds to Mars pentru prima oara in Romania!


Thirty Seconds To Mars ajung, pentru prima oară, in România

Sunt sigura ca foarte multe dintre voi indragiti aceasta formatie sau macar ati auzit de ea!

Faimoasa trupa americata formata din cei trei membri : Jared Leto (voce/chitară),Shannon Leto (tobe),Tomo Milicevic (chitară/clape) este cunoscuta ca cea mai spectaculoasa formatie live din lume doborand recordul pentru cel mai lung tur realizat de o trupa rock vreodata.
Asadar, trupa a intrat in Guinness World Record cu ocazia precedentului lor tur in care au concertat timp de doi ani de zile fara intrerupere în 60 de tari de pe sase continente sustinand 311 spectacole, majoritatea sold out ce au atins un public de peste trei milioane de persoane.


Asa cum spune si titlul,cei de la Thirty Seconds to Mars vor veni pentru prima oara in Romania cu ocazia noului lor tur unde vor sustine un concert in aer liber la Romexpo,Bucuresti,sambata 5 iulie 2014.

Vestea si mai buna pentru voi este ca puteti beneficia de bilete cu pret redus prin intermediul blogului meu urmand pasii de mai jos:
2. Apasă pe butonul BILETE.
3. Introdu codul următor: BLG507RO (îl poţi folosi de câte ori vrei tu până pe data de 15 iunie)
4. Bucură-te de biletele cu preţ redus! 

In cadrul acestui tur Jared Leto promite: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS,  cat si de pe This is War,  A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!”

Sunt o fana a muzicii rock iar Thirty Seconds to Mars este una dintre formatiile mele preferate. Doua dintre melodiile mele preferate sunt "A beautiful lie" si "Hurricane" pe care sunt sigura ca le stiti si voi!

Va las cu un top al celor mai bune melodii ale lor!

1 comment:

  1. Nu cunosc foarte bine trupa, doar ce am auzit la radio, am urmarit video-ul si concertele sunt super.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...